RKC er en markedsledende leverandør av uteromsprodukter til ledende byggevarehus, hagesentre og spesialforretninger over hele Norge.

Vi leverer et bredt utvalg produkter innenfor boder og anneks, rekkverk, levegger, stakitt og gjerder, lagring, hagemøbler i treverk og diverse andre produkter til uterommet.

Våre produkter er tilrettelagt for at du skal kunne gjøre det selv uten hjelp av fagfolk.

RKC driver sin virksomhet sammen med Krifon, og er lokalisert på Nøtterøy utenfør Tønsberg, og har 33 heltidsansatte.

Vår historie

1989      RKC AS ble etablert med navnet Rune Kjeldsen & Co Drift AS. 

RKC blir benyttet som markedsføringsnavn, og hovedområdene var import, salg og distribusjon av hagetreverk til hagesentre.

1990      Først i Norge til å kommersialisere prefabrikkerte hageprodukter

Vi lanserte «gjør-det-selv» utgaver av boder, levegger, lekestativ, sandkasser, utepeiser m.m. Produktene ble levert som byggesett slik at kunder på en enkel måte selv kunne bygge de sammen hjemme.

1995      Introduksjon av vårt produktsortiment i byggevarehandelen

Mange av våre produkter passet meget godt inn i byggevarehandelens produktsortiment, siden vårt sortimentet hadde utviklet seg mer i retning av trebaserte byggevareprodukter.

2000      RKC selger hagesenterkonseptet

God mottakelse i markedet gjorde at vi besluttet å selge vårt hagesenterkonsept, og fokusere 100% på hagemiljøprodukter til byggevarehandelen. En del av våre hagemiljøprodukter selges for øvrig fortsatt i hagesentere.

2008      RKC kjøpes av Deli Maatschappij (Holland)

Vi ble dermed en del av Europas største selskap for produksjon, salg og distribusjon av hagemiljøprodukter.

2009      RKC fokuserer ytterligere på innovasjon og produktutvikling

Vi ivaretar og utvikler våre beste konsepter, og starter planlegging av et større innovasjonsprosjekt.

2013      Lansering av mange nyutviklede hageprodukter

Markedet har de senere årene gått mer i retning av «Gjør det for meg» i stedet for «Gjør det selv», noe RKC har tatt konsekvensen av. Som et resultat av innovasjonsarbeidet de siste årene, lanserte vi i 2013 derfor mange nye produkter. Hovedtanken bak produktene, er at de skulle være mer «ferdig til bruk», som for eksempel at produktene ble levert ferdig malt i stedet for kun trykkimpregnert. Lanseringen av ferdig malte levegger, terrasserekkverk, stakitt og gjerder m.m. har vært en stor suksess, og helt klart i tråd med kundenes ønsker.

2018 Nytt søsterselskap i Krifon AS

Våre eiere, Outdoor Life Group, kjøpte i Mai 2018 Krifon AS. Krifon er en grossistbedrift med lang historie i Norge og har spesialisert seg innen produkter til blomsterbutikker og hagesentre i Norge, Sverige og Danmark. RKC blir nå et søsterselskap av Krifon, som gir mange fordeler for begge selskaper.

2020 Sammenslåing med Krifon AS

For å effektivisere driften med søsterselskapet vårt samler vi virksomheten i Krifon AS, og driver med to merkevarer – KRIFON og RKC. Selskapet har mange felles funksjoner som gjør at vi kan øke effektivteten og bredden på tjenester og produkter vi kan tilby.

2020 En rekke produktnyheter etter samarbeidet med Krifon

Et stort innovasjonsprogram med lansering av nyheter innen vedlikeholdsvennlige produkter som vinyl og aluminium. Med spesialiteten til Krifon på innkjøp og utvikling av varer fra Kina, og tilgang på dyktige fabrikker har vi utviklet rekkverk, stakitt og gjerder, levegger og pergola i nye, vedlikeholdsvennlige materialer.

Krifon er Miljøfyrtårn-sertifisert 
I Krifon er vi opptatt av bærekraft og jobber kontinuerlig med å redusere våre klimagassutslipp. Det innebærer helhetlig og systematisk arbeid med tiltak innen områder som innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk.

Årlig klima- og miljørapport for 2021

Har du spørsmål?

Har du spørsmål omkring priser og leveringstid oppfordrer vi til å ta kontakt med nærmeste forhandler.

Åpningstider sentralbord:

Mandag – fredag: 09:00 – 15:00   (Stengt/lunsj: 11:30-12:00)

Lørdag – søndag: Stengt

Telefon: 33 30 44 00

E-post: kundeservice@rkc.no