RKC er en markedsledende distributør av hagemiljøprodukter til ledende byggevarehus, hagesentre og spesialforretninger over hele landet i Norge, med spesialisering innen treprodukter.

RKC driver distribusjonen sin fra Stokke i Vestfold, mens administrasjonen, salg og showroom er samlokalisert med Krifon AS på Nøtterøy.

Alle bestillinger og kjøp må gjøres via forhandler.

Våre produkter er tilrettelagt for at du skal kunne gjøre det selv uten hjelp av fagfolk.

Vår historie

1989      RKC AS ble etablert med navnet Rune Kjeldsen & Co Drift AS. 

RKC blir benyttet som markedsføringsnavn, og hovedområdene var import, salg og distribusjon av tørrvarer til hagesentre.

1990      Først i Norge til å kommersialisere prefabrikkerte hageprodukter

Vi lanserte «gjør-det-selv» utgaver av boder, levegger, lekestativ, sandkasser, utepeiser m.m. Produktene ble levert som byggesett slik at kunder på en enkel måte selv kunne bygge de sammen hjemme.

1995      Introduksjon av vårt produktsortiment i byggevarehandelen

Mange av våre produkter passet meget godt inn i byggevarehandelens produktsortiment, siden vårt sortimentet hadde utviklet seg mer i retning av trebaserte byggevareprodukter.

2000      RKC selger hagesenterkonseptet

God mottakelse i markedet gjorde at vi besluttet å selge vårt hagesenterkonsept, og fokusere 100% på hagemiljøprodukter til byggevarehandelen. En del av våre hagemiljøprodukter selges for øvrig fortsatt i hagesentere.

2008      RKC kjøpes av Deli Maatschappij (Holland)

Vi ble dermed en del av Europas største selskap for produksjon, salg og distribusjon av hagemiljøprodukter.

2009      RKC fokuserer ytterligere på innovasjon og produktutvikling

Vi ivaretar og utvikler våre beste konsepter, og starter planlegging av et større innovasjonsprosjekt.

2011      RKC Indoor Life etableres som egen avdeling i RKC

Vi lanserer produkter beregnet for bruk innenfor husets fire vegger. Produktene har sitt utspring fra sortimentet hos våre søsterselskaper i Holland, og vi utvikler oss i retning av å selge en større andel interiørbaserte helårsprodukter.

2013      Lansering av mange nyutviklede hageprodukter

Markedet har de senere årene gått mer i retning av «Gjør det for meg» i stedet for «Gjør det selv», noe RKC har tatt konsekvensen av. Som et resultat av innovasjonsarbeidet de siste årene, lanserte vi i 2013 derfor mange nye produkter. Hovedtanken bak produktene, er at de skulle være mer «ferdig til bruk», som for eksempel at produktene ble levert ferdig malt i stedet for kun trykkimpregnert. Lanseringen av ferdig malte levegger, terrasserekkverk, stakitt og gjerder m.m. har vært en stor suksess, og helt klart i tråd med kundenes ønsker.

2018 Nytt søsterselskap i Krifon AS

Våre eiere, Outdoor Life Group, kjøpte i Mai 2018 Krifon AS. Krifon er en grossistbedrift med lang historie i Norge og har spesialisert seg innen produkter til blomsterbutikker og hagesentre i Norge, Sverige og Danmark. RKC blir nå et søsterselskap av Krifon, som gir mange fordeler for begge selskaper.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål omkring priser og leveringstid oppfordrer vi til å ta kontakt med nærmeste forhandler.

Åpningstider sentralbord:

Mandag – fredag: 09:00 – 15:00   (Stengt/lunsj: 11:30-12:00)

Lørdag – søndag: Stengt

Telefon: 33 30 88 70

E-post: post@rkc.no